Controle bij ontvangst

Bij levering zal onze chauffeur u een aflevernota ter ondertekening voorleggen. Deze aflevernota bevat de hoeveelheden en de materialen die u bestelde.

De materialen die gebruikt worden voor de plaatsing moeten gecontroleerd worden bij de levering en zeker vóór de plaatsing zelf. Controleer op: het uitzicht, de tonaliteit en het kaliber. Elke doos van 1 specifieke referentie dient onderling dezelfde tonaliteit (batch) en kaliber te bezitten. Dit kan gecontroleerd worden op de dozen.

Open willekeurig enkele dozen en leg deze uit op de grond voor een visuele beoordeling.

We begrijpen dat u bij levering niet elke verpakking onmiddellijk kan nakijken, daarom hebt u 48 uur de tijd om eventuele klachten te formuleren of breuken door te geven:

Keramische tegels worden industrieel geproduceerd en gebakken op hoge temperaturen. Daarom is het mogelijk dat er enige kromming of andere dimensionele afwijkingen kunnen optreden. Bij twijfel dient u Van den Bossche tegels te contacteren voor de start van de plaatsing.

De professionele vloerder controleert de technische eigenschappen van de tegels (dimensionele karakteristieken, uitzicht en homogeniteit). Indien de professionele vloerder vaststelt dat de materialen niet in overeenstemming zijn met de eisen gesteld in de TV 237 van Buildwise (voormalig WTCB), dan dient hij de architect en/of bouwheer hiervan op de hoogte te brengen alvorens te starten met de plaatsing en dient eveneens Van den Bossche tegels gecontacteerd te worden.

 

Vóór de plaatsing moet de levering eerst aanvaard worden door de opdrachtgever.

Plaatsen betekent aanvaarden.

Contacteer ons

Ook interessant voor u