Uit welk materiaal bestaat uw keukenwerkblad?

Een degelijk onderhoud van een keukenwerkblad begint bij het weten van welk materiaal uw werkblad gemaakt is. Zodra u zeker bent van het gebruikte materiaal kan u onderaan kiezen voor een geschikt onderhoud per product.

Niet zeker? Kom langs in onze toonzaal met een staal of foto van uw werkblad. Onze tegeladviseurs geven u het juiste advies en u kan de geschikte onderhoudsproducten in onze materiaalshop meenemen.

 

Bezoek onze toonzaal tijdens onze openingsuren
keuken werkblad

Keukenblad Composiet onderhoud

Composiet is veel gebruikte benaming om samengestelde kunststeen mee aan te duiden. Meestal worden kwarts- of steengranulaten samengeperst met kunsthars. Door deze samenpersing ontstaat een zeer dicht en slijtvast materiaal.

Bekijk onderhoudsadvies

Keukenblad beton onderhoud

Keukenwerkbladen of tafels in beton zijn zeer duurzaam en handig in gebruik. Door degelijke onderhoudsproducten te gebruiken gaat het werkblad langer mee en wordt beton minder gevoelig. Het krijgt bovendien  een aangenaam satijn effect. 

Bekijk onderhoudsadvies

Keukenblad Blauwe Hardsteen / Arduin onderhoud

Belgische blauwe hardsteen is de bekendste Belgische natuursteen. Deze Blauwe Steen is een compacte crynoïde kalksteen die witte aders en fossielen bevat.

Bekijk onderhoudsadvies

Keukenblad Keramiek onderhoud

Keramiek is een industrieel vervaardigd product, met klei als hoofdbestanddeel, dat onder extreem hoge druk wordt geperst en vervolgens op hoge temperatuur wordt gebakken.

Bekijk onderhoudsadvies

Keukenblad Marmer onderhoud

Marmer is een dichte kalksteensoort. Marmer wordt sinds jaar en dag gebruikt voor tafels en werkbladen voor keukens.

Marmer is een poreuze kalksteen die, zeker in het begin, een correct onderhoud vereist.

Bekijk onderhoudsadvies

Keukenblad Graniet onderhoud

Graniet is een zeer slijtvaste soort natuursteen geschikt voor intens gebruik. Het is de natuursteensoort die het meest gebruikt wordt voor keukenwerkbladen.

Bekijk onderhoudsadvies