Keramische tegels onderhouden

Reiniging na plaatsing

Na de plaatsing adviseren we uw tegels grondig te reinigen met een cementsluierverwijderaar. Dit product haalt de sluier cement weg die door de plaatsing en het opvoegen van uw tegels achtergebleven is. We adviseren cementsluierverwijderaar te gebruiken nadat uw voeg volledig uitgedroogd is, ongeveer 20 dagen na het voegen.

Gebruik tussen het voegen en het reinigen met een cementsluierverwijderaar enkel zuiver water voor het onderhoud. Andere reinigingsproducten kunnen een film op uw cementsluier achterlaten wat het reinigen moeilijk maakt.

Wekelijks onderhoud

Na het gebruiken van een cementsluierverwijderaar bent u klaar om uw tegels te gaan onderhouden. Met een normaal wekelijks onderhoud hebt u geen andere reinigingen meer te doen in de loop der jaren.

We adviseren Boscobello cementsluierverwijderaar voor de eerste opkuis. Daarna Boscobello keramisch onderhoud voor het wekelijks onderhoud en Boscobello keramische krachtreiniger voor periodiek gebruik. De Boscobello krachtreiniger kan u ook als wekelijks onderhoudsproduct gebruiken maar ook als intensieve reiniger om uw vloer periodiek te schrobben, mocht deze toch eens 'vettig of vuil' staan. 

Starterskit

Om kennis te maken met ons Huismerk Boscobello onderhoudsproducten ontwikkelden wij de Boscobello starterskit voor keramische tegels waarin alle producten zitten die u nodig heeft voor een volledig onderhoud van uw keramische tegels. Van de eerste reiniging tot het wekelijks en periodiek onderhoud.

De starterskit bevat 1L cementsluierverwijderaar, 1L keramisch onderhoudsproduct en 1L keramisch krachtreiniger. Met deze starterskit kan u direct aan de slag.

Bestel starterskit online
Boscobello starterskit keramisch

SIX PACK

Meer nodig? Wij bieden u € 17,60 voordeel bij aankoop van 6 X 1 Liter Boscobello onderhoudsproducten.

Alle SIX PACKS keramisch
six pack boscobello keramisch cementsluierverwijderaar