Graniet onderhoud

Graniet, de hardste natuursteensoort

Graniet is een zeer slijtvast soort natuursteen geschikt voor intensief gebruik. Dit gesteente is vooral als vloer toepasbaar voor binnen en buiten.

 

VOORIMPREGNERING van Graniet

Om de opkuis na het voegen van ruwe oppervlakteafwerkingen te vergemakkelijken kan u best een Vlekstop "W" gebruiken.

 

REINIGEN van Graniet

Voor de eerste opkuis na het voegen kan u best een MN Cementsluierverwijderaar gebruiken. Deze cementsluierverwijderaar bevat speciale zuren die geen blijvende verkleuring aan de steen bezorgen. Wacht minstens 20 dagen na het opvoegen om beschadiging van de voeg te voorkomen.

Voor een algemene grondige reiniging of om periodiek mee te schrobben adviseren we u een Boscobello natuursteen krachtreiniger te gebruiken.

Dit kan zowel binnen als buiten toegepast worden.

 

BESCHERMEN van Graniet

Om vlekken te voorkomen adviseren we graniet te impregneren met een Vlekstop"W". Dit impregneermiddel op waterbasis is vlekwerend, milieuvriendelijk, geurloos en onzichtbaar.

Gebruik een Vlekstop PLUS als u ook een kleurverdiepend effect wenst. Deze impregnering vormt geen lagen en werkt vlekwerend. 

Graniet kan ook buiten beschermd worden, al zal dit proces iets sneller herhaalt moeten worden vanwege de weersomstandigheden waaraan de steen onderhevig is.

 

ONDERHOUD van Graniet

Ideaal onderhouden van graniettegels in alle oppervlakteafwerkingen doet u best met Boscobello natuursteen onderhoudsreiniger. Een geconcentreerd onderhoudsproduct voor regelmatig gebruik op diverse natuursteensoorten. Fris en aangename geur. Ook voor buitengebruik.

Starterskit voor natuursteen

Om kennis te maken met ons Huismerk Boscobello onderhoudsproducten ontwikkelden wij de Boscobello starterskit voor natuursteen waarin alle producten zitten die u nodig heeft voor een volledig onderhoud van uw natuursteen tegels. Van de eerste reiniging tot het wekelijks en periodiek onderhoud.

De starterskit bevat 2 x 1L natuursteen onderhoudsproduct en 1L natuursteen krachtreiniger. Met deze starterskit kan u direct aan de slag.

Bestel starterskit online
Boscobello starterskit natuursteen

SIX PACK

Meer nodig? Wij bieden u € 17,60 voordeel bij aankoop van 6 X 1 Liter Boscobello onderhoudsproducten.

Bestel SIX PACK natuursteen online
six pack boscobello natuursteen krachtreiniger