Kwartsiet

Kwartsiet onderhoud

Kwartsiet is een zeer harde soort natuursteen geschikt voor intens gebruik. Dit gesteente is vooral als vloer toepasbaar voor binnen en buiten. Kwartsiet is het natuurlijke alternatief voor marmer.

 

REINIGEN van Kwartsiet

Voor de eerste opkuis na het voegen kan u best een MN Cementsluierverwijderaar gebruiken. Deze cementsluierverwijderaar bevat speciale zuren die geen blijvende verkleuring aan de steen bezorgen. Wacht minstens 20 dagen na het opvoegen om beschadiging van de voeg te voorkomen.

Voor een algemene grondige reiniging of om periodiek mee te schrobben adviseren we u een Boscobello natuursteen krachtreiniger te gebruiken.

Dit kan zowel binnen als buiten toegepast worden.

 

BESCHERMEN van Kwartsiet

Om vlekken te voorkomen adviseren we kwartsiet te impregneren met een Vlekstop"W". Dit impregneermiddel op waterbasis is vlekwerend, milieuvriendelijk, geurloos en onzichtbaar.

Gebruik een Vlekstop PLUS als u ook een kleurverdiepend effect wenst. Deze impregnering vormt geen lagen en werkt vlekwerend. 

Ook bij gebruik buiten kan u deze producten toepassen. Dit proces zal iets sneller herhaalt moeten worden vanwege de weersomstandigheden.

 

ONDERHOUD van Kwartsiet

Kwartsiet onderhoud u best met Boscobello natuursteen onderhoudsreiniger. Een geconcentreerd onderhoudsproduct voor regelmatig gebruik op diverse natuursteensoorten. Fris en aangename geur. Zowel voor gebruik binnen als buiten.

Starterskit voor natuursteen

Om kennis te maken met ons Huismerk Boscobello onderhoudsproducten ontwikkelden wij de Boscobello starterskit voor natuursteen waarin alle producten zitten die u nodig heeft voor een volledig onderhoud van uw natuursteen tegels. Van de eerste reiniging tot het wekelijks en periodiek onderhoud.

De starterskit bevat 2 x 1L natuursteen onderhoudsproduct en 1L natuursteen krachtreiniger. Met deze starterskit kan u direct aan de slag.

Bestel starterskit online
Boscobello starterskit natuursteen

SIX PACK

Meer nodig? Wij bieden u € 17,60 voordeel bij aankoop van 6 X 1 Liter Boscobello onderhoudsproducten.

Bestel SIX PACK natuursteen online
six pack boscobello natuursteen krachtreiniger