Marmer onderhoud

Marmer reinigen, beschermen en onderhouden

Marmer is een dichte kalksteensoort afkomstig vanuit de hele wereld. Marmer kent vooral binnenshuis zijn toepassingen voor vloeren en wanden in inkomhallen, leefruimtes, badkamers... Mits een aangepast onderhoud kan Marmer ook toegepast worden als bevloering in ontvangstruimtes of winkels.

 

REINIGEN van Marmer

Marmer kan u na plaatsing en het uitdrogen van de voeg grondig reinigen met een Boscobello natuursteen krachtreiniger om algemeen vuil te verwijderen.

Om eventuele cementsluier te verwijderen kan Boscobello natuursteen krachtreiniger gebruikt worden met een eenschijf schrobmachine met een groene pad. Gebruik NOOIT zuurhoudende reinigers, deze kunnen uw marmer blijvend beschadigen.

Meer info over het huren van een eenschijfmachine.

Ook bij gebruik buiten kan deze steen op deze manier gereinigd worden.

 

BESCHERMEN van Marmer

Een MN Vlekstop is een speciaal impregneermiddel met sterk vlekwerende eigenschappen. Dit product heeft een langdurige werking, vormt geen lagen en is onzichtbaar.

Voor verouderde marmer kan u de kleurverdiepende variant gebruiken. De MN vlekstop PLUS is gelijkaardig aan de MN vlekstop maar werkt kleurverdiepend, zonder vorming van lagen.

Ook buiten kan u marmer impregneren met MN Vlekstop. Door de weersomstandigheden zal u dit iets vaker moeten herhalen.

 

ONDERHOUDEN van Marmer

Marmer onderhouden kan u met het universele onderhoudsproduct voor natuursteen, Boscobello natuursteen onderhoudsreiniger. Deze natuursteen onderhoudsreiniger vormt geen lagen en ruikt fris en aangenaam. Ook buiten kan u dit product toepassen.

Om wandtegels in verouderde marmer te onderhouden adviseren we het makkelijke MN Easy Clean te gebruiken.

Voor verzoete of gepolijste afwerkingen zorgt het periodiek gebruik van glansmelk, MN Glans en Schoon, voor een bescherming van uw oppervlakteafwerking en zorgt voor een mooie glans.

Starterskit voor natuursteen

Om kennis te maken met ons Huismerk Boscobello onderhoudsproducten ontwikkelden wij de Boscobello starterskit voor natuursteen waarin alle producten zitten die u nodig heeft voor een volledig onderhoud van uw natuursteen tegels. Van de eerste reiniging tot het wekelijks en periodiek onderhoud.

De starterskit bevat 2 x 1L natuursteen onderhoudsproduct en 1L natuursteen krachtreiniger. Met deze starterskit kan u direct aan de slag.

Bestel starterskit online
Boscobello starterskit natuursteen

SIX PACK

Meer nodig? Wij bieden u € 17,60 voordeel bij aankoop van 6 X 1 Liter Boscobello onderhoudsproducten.

Bestel SIX PACK natuursteen online
six pack boscobello natuursteen krachtreiniger