Zelf afhalen

  • Communicatie: u ontvangt een afhaalbericht met afhaalinstructies via e-mail van zodra uw order beschikbaar is.
  • Wanneer: afhalen binnen 10 werkdagen na ontvangen van het afhaalbericht. Bij niet-afhaling binnen de deze termijn betaalt u een vergoeding van € 0,605 per aantal/eenheid per begonnen week.
  • Wijze van levering: Kijk vooraf het af te halen gewicht na dat vermeld is op uw orderbevestiging en voorzie afhaling met een geschikt vervoermiddel, bij voorkeur een bestelwagen, aanhangwagen, vrachtwagen of wagen met vlakke laadbodem. Uw bestelling zal met de heftruck in/op uw vervoersmiddel geplaatst worden. Als dit niet kan, dient u zelf in te staan voor het inladen van uw goederen.

Hou rekening met...

Zodra uw order volledig beschikbaar is, zenden we u per mail een afhaalbericht. (per post als u bij bestelling geen mailadres opgegeven hebt) We verzoeken u de afhaling van uw order binnen de 10 werkdagen te voorzien. Op uw orderbevestiging en afhaalbericht is het gewicht van uw totaal order vermeld.

Een tegel van 1 cm dik weegt ongeveer 20 à 25 kg per m2. In een gewone wagen kan u ongeveer 300 kg laden. Mocht u niet alles in één keer kunnen laden, dan kan u de rest van uw order laten staan en dezelfde dag het saldo ophalen. Zelf in 3 of 4 keer komen halen is geen probleem.

Gemiddelde gewicht tegels & natuursteen:
Tegels 0,7 cm dikte 17 kg/m²
Tegels 0,9 cm dikte 20 kg/m²
Tegels 1,0 cm dikte 22 kg/m²
Tegels 1,1 cm dikte 25 kg/m²
Natuursteen 1,5 cm dikte 30 kg/m²
Natuursteen 2,0 cm dikte 40 kg/m²
Natuursteen 2,5 cm dikte 50 kg/m²
Natuursteen 3,0 cm dikte 60 kg/m²

Hou uiteraard ook rekening met onze openingsuren

Onze openingsuren

Laten leveren?

Bekijk alle levermethodes