Hoe is mijn bestelling verpakt?

Keramische tegels

Keramische tegels zijn verpakt in dozen van ongeveer 1 à 1,5 m2 per doos. Deze dozen zijn gestapeld op een houten pallet. Een gemiddelde pallet keramische tegels van 60 op 60 cm en normale dikte telt zo'n 40 à 45 m2. Soms is deze pallet een waarborgpallet. U betaalt bij de levering een waarborg. Zodra u de pallet terugbrengt in ons magazijn in Bornem, krijgt u de waarborg onmiddellijk terugbetaald.

Natuursteentegels

Natuursteentegels zitten doorgaans in houten kisten of kratten, waar de tegels in gestapeld staan. Afhankelijk van het kistformaat en het formaat en dikte van de natuursteen telt zo'n kist 10 à 20 m2. Soms is deze kist een waarborgkist (vooral bij Belgische Blauwe Steen) U betaalt bij de levering een waarborg. Zodra u de pallet terugbrengt in ons magazijn in Bornem, krijgt u de waarborg onmiddellijk terugbetaald.

Grote XXL tegels & Castle Stones

Grote XXL tegels zijn altijd in grote kisten verpakt. Ook Castle Stones tegels worden omwille van de grootte verpakt in houten kisten. Deze kisten worden beschouwd als verloren verpakkingen en worden niet teruggenomen of terugbetaald.

Terugbrengen van waarborgpallets

Sommige goederen zijn verpakt op pallets in consignatie. Deze waarborg wordt aangerekend op uw factuur, maar wordt volledig terugbetaald bij het binnenbrengen van de waarborgpallet(s) in ons magazijn.

Terugbrengen kan tijdens de openingsuren.

Vergeet niet uw factuur en betalingsbewijs mee te brengen voor een vlotte afhandeling en terugbetaling van de waarborg.

Verloren verpakkingen

Af en toe zijn er speciale goederen die voor de veiligheid verpakt zijn in grote kisten zoals onder andere enkele grote XXL tegelplaten van 100 op 300 cm, 120 op 240 of 260 cm, 160 op 320 cm etc...

Ook Castle Stones tegels worden omwille van deze redenen in grote kisten geleverd.

De kostprijs van deze verpakkingen of kisten varieert tussen de € 80- € 150 en wordt aangerekend op uw factuur. Deze kisten worden beschouwd als verloren verpakkingen en daarom worden deze niet teruggenomen.

Openingsuren