Hexagon of zeshoek tegels

De hexagon of zeshoek tegel is een vloer- of wandtegel met 6 gelijke zijden. Deze zeshoek wordt soms ook honingraat genoemd. De speciale tegelvorm leent zich goed tot het opfleuren van keukenwanden en als accentmuur in de badkamer. Ook in de gang of toilet wordt de hexagon tegel vaak toegepast.

Tegel op afbeelding: Hexa black swan

Alle hexagon tegels
hexa black swan

Eindeloos combineren met hexagon tegel

Hexagon tegels bestaan in veel kleuren maar ook in verschillende materialen: keramische, cement of natuursteen. Strak en geometrisch geplaatst passen ze heel goed in een Scandinavisch of modern interieur. Een hexagon tegel met een motiefje of tekening brengt uw badkamer dan weer naar zonnige zuiderse sferen.

Combineer een effen zeshoek tegel met een gekleurde voeg en u hebt een unieke opvallende wand. Goud, zilver of zwarte voeg met een witte hexagon tegel? De perfecte combinatie! Deze tegel kan u ook op de vloer leggen en zelfs als terrastegel gebruiken. Let wel op dat deze zeker vorstvrij zijn. De mogelijkheden met hexagon tegels zijn eindeloos. Ontdek alle zeshoek tegels in onze toonzaal of op onze website.

Tegel op afbeelding: Artigiana

Alle zeshoek tegels
artigiana-le-esagone-bianco