Keramische terrastegels

Keramische terrastegels

Elke vorstvrije keramische tegel kan ook buiten gebruikt worden. Maar men raadt aan om voor een minimale dikte van 2cm te kiezen omwille van de vorstbestendigheid en de sterkte van het terras. Voor terrassen worden er de laatste jaren meer en meer keramische tegels gebruikt met als voornaamste voordeel dat deze zeer gemakkelijk zijn in onderhoud. Hierop mag u gerust eens morsen of iets laten vallen en u zal zien dat dit geen gevolgen heeft.

Bekijk alle keramische terrastegels
Nid atlas concorde

Voordelen keramische terrastegel

Keramische terrastegels hebben enkele voordelen t.o.v een natuursteen terrastegel.

  • vorstbestendig
  • onderhoudsvriendelijk
  • ruime keuze aan formaten, kleuren en stijlen
  • maatvast
  • slijtvast en krasbestendig
  • volkeramisch
  • kleurvast, vertoont geen verkleuring
Bekijk alle keramische terrastegels
boost

Keramische terrastegels in veel formaten en kleuren

Qua formaten en kleuren is er zeer veel keuze, alsook in vorstvrije tegels met een betonlook of het uitzicht van blauwe steen of leisteen.

Ontdek ons assortiment keramische terrastegels van 2cm dikte voor verschillende buiten toepassingen. Deze keramische terrastegel met licht gestructureerd oppervlak kan ook los in het gras, op een grindbed of op tegeldragers geplaatst worden en is bijzonder sterk. Deze nieuwe evolutie keramische tegels is aan een serieuze opmars bezig, maar ook in aanbod van kleuren en formaten.

Graag een makkelijk te onderhouden terras? Kies dan voor een keramische terrastegel.

Bekijk alle keramische terrastegels
ultra mustang

Laat u inspireren

Kom langs in onze toonzaal en buitentoonpark om ons assortiment keramische terrastegels te ontdekken of bekijk ze online. Graag persoonlijk advies? Maak een afspraak met een van onze tegeladviseurs.

Maak een afspraak
mosa