Marmerlook tegels

Marmerlook tegels, marmer imitatie of keramisch marmer zijn enkele woorden die we aan deze mooie tegel stijl geven.

Bekijk alle marmerlook tegels
eternity

De voordelen van twee werelden

Wie kiest voor marmerlook kiest voor de voordelen van twee werelden: voor de luxueuze uitstraling van mooie natuursteen en het onderhoudsvriendelijk aspect van de keramische tegel.

Bekijk deze marmerlook tegel
epoque

Marmerlook tegels zijn duurzaam en slijtvast

De marmerlook tegel is verkrijgbaar in wit-, grijs- en zwarttinten. De aders en tekeningen van deze marmerlook zijn natuurgetrouw door de vooruitstrevende technologieën in de tegelwereld. U hebt het gevoel op echte marmer te lopen terwijl u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele vlekken of krassen. Want deze tegels zijn zeer duurzaam en slijtvast.

Bekijk deze marmerlook tegel
exigo

Marmerlook tegels zijn budgetvriendelijk

De marmerlook tegel wordt vaak gebruikt in woningen maar ook in commerciële ruimtes al dan niet gecombineerd met keramische tegels. Ook is deze tegel budgetvriendelijk in tegenstelling tot echte marmer. U geniet van de pracht en praal van het marmer uitzicht maar dan op een budgetvriendelijke manier.

Ontdek ons ruim assortiment marmerlook tegels in onze toonzaal of op onze website via onderstaande knop.

Budgetvriendelijke marmerlook tegels
rimini

Laat u inspireren

Laat u inspireren voor marmerlook tegels online of in onze toonzaal. Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak via www.tegel.be/afspreken. Onze tegeladviseurs verwelkomen u graag in onze ruime toonzaal en buitentoonpark en geven advies en tips waar nodig.

Maak een afspraak
timeless