Terug naar overzicht

Van den Bossche wielertenue

20 May 2022

Ex-topwielrenner wordt tegelhandelaar

Van 1963 tot 1974 was Martin van den Bossche, deels ten dienste van Eddy Merckx, professioneel wielrenner in de wereldbekende ploegen Faema en Molteni. Martin fietste in die periode een indrukwekkend palmares bij elkaar.

in de nadagen van zijn professionele wielercarrière tekende Martin een laatste contract bij het Italiaanse Jollj Ceramica, een wereldspeler in keramische vloertegels waarvoor hij fabrieksagent voor België werd. Kort nadien startte de ex-topwielrenner samen met zijn echtgenote Antonia, afkomstig uit Vicenza Italië (hoe kan het ook anders!), het tegelbedrijf ‘Martin Van den Bossche’ in Bornem.

Dit jaar werd Martin prachtig tachtig. En hoe anders kunnen we dit vieren dan met een Van den Bossche wielertenue!

Martin Van den Bossche 80 jaar

Het verhaal van de koers in een wielertenue

De succesvolle wielercarrière van Martin Van den Bossche, die geleid heeft tot de tegelzaak van vandaag, heeft ons geïnspireerd om zijn glorierijk verleden in een authentiek wielertenue te gieten. Martin’s 80ste verjaardag is natuurlijk ook het ideale moment om zijn wielertenue bekend te maken.

Van den Bossche tegels wielertenue

Passie voor tegels, passie voor de koers

Bij Van den Bossche tegels staat passie centraal: passie voor tegels, passie voor de koers en natuurlijk kan deze passie in de vorm van ons tegel-hartje niet ontbreken. De hartjes achteraan de broek flitsen op tijdens het fietsen, een leuk detail!

Van den Bossche tegels wielertenue

In samenwerking met Vermarc

Onze partner in dit verhaal hoefden wij niet ver te zoeken: de meest geavanceerde Italiaanse stoffen, unieke snit en comfort met optimale bewegingsvrijheid. Duurzaamheid en kwaliteit behoren tot de filosofie van Vermarc sport als dat van Van den Bossche tegels.

De Van den Bossche wielertenue bestaat voor vrouwen en voor mannen. En misschien binnenkort, wie weet, ook voor kinderen? De maattabel kan u onderaan deze pagina vinden.

Van den Bossche tegels wielertenue

Van den Bossche Limited edition

 

Bent u ook gebeten van de koers? Verzeker uzelf van een unieke Van den Bossche wielertenue, ter ere van Martin Van den Bossche. Er is maar een beperkte oplage!

Bestellen kan enkel online in onze webshop.

Ook voor vrouwen!

 

wielertenue
Van den Bossche wielertenue

De juiste maat

Om de juiste maat te vinden kan u deze tabel raadplegen.

OPGELET De maat van de fietskledij tailleert kleiner. We raden u aan een maatje groter te nemen.

Download de maattabel van de Van den Bossche wielertenue voor vrouwen en mannen op onderstaande knop.

Van den Bossche wielertenue maattabel
Van den Bossche wielertenue maattabel

Bestel de Van den Bossche wielertenue in onze webshop

Bestel wielertenue