Boost pro

De Boost pro collectie van Atlas Concorde is een zeer uitgebreide betonlook collectie. Ideaal voor totaalprojecten: van tegels voor binnen tot tegels voor buiten, van decorstukken tot ultra superdunne tegels in XXL groot formaat.

Deze collectie is gekenmerkt door 5 warme tinten in verschillende afwerkingen, natuurlijk mat, anti-slip afwerking en gestructureerd oppervlak. De Boost pro collectie is authentiek, elegant, eenvoudige en past perfect in een industriële stijl. De tekening op de tegel geven een licht verweerd effect weer dat doet denken aan een prachtig handgemaakte vloer met uitzonderlijk veel aandacht voor details.

Op de muren maken de poederkleuren Mustard en powder blue het mogelijk om creatieve combinaties te creëren. De unieke decorstukken in afgebladderde verf en boomstam structuur vervolledigen de uitgebreide collectie. Met zijn ruime keuze aan maten, diktes en afwerkingen, stelt Boost Pro je in staat om elke omgeving persoonlijkheid in te kleden en verfijnde binnen-buitenprojecten te ontwerpen met een consistente uitstraling.

Bekijk alle producten van deze collectie

Producten bekijken

Inspirerende beelden