Castle stones bricks

De Castle stones bricks zijn reproducties van oude Engelse en Nederlandse bakstenen, ook wel Waaltjes genaamd. Deze prachtige reproducties zijn opgebouwd uit verschillende materialen en daarna zorgvuldig met de hand geperst. Hierdoor ontstaat een steen die voor het oog niet te onderscheiden is van de antieke variant. De steen is dan ook uitermate geschikt voor inkomhallen, toiletruimtes, open haarden en wijnkelders.

 

Castle Stones van MSI

Castle stones is een prachtproduct met unieke eigenschappen, ontworpen door Mauritz Simonette. Deze tegels zijn handgemaakte replica’s van originele stenen uit historische Vlaamse en Franse landhuizen, kastelen en kerken. De 8 mm dunne tegels zijn door en door gekleurd door het gieten en persen van de grondstof en hebben een authentieke structuur die overeenkomt met de rustieke charme van toen. De Castle stones zijn geschikt voor alle ruimtes, ook vochtige ruimtes zoals badkamers enz. Ze zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming en zijn eenvoudig te reinigen en te onderhouden.

De Castle stones zijn leverbaar in veschillende modellen: Van den Bossche tegels verdeelt dalleloftbrickscobble en terra.

De Castle stones collectie bestaat uit 11 kleuren: Brown Grey, Bright White, Earl Grey, Evening Shadow, Morning Mist, Natural Beige, Old Grey, Terra Cotta, Terra Antique, White Sand en Warm Desert. Alle kleuren behalve Bright White bestaan uit 3 kleurtinten.

Alle materialen worden trouwens aangeleverd door Castle Stones zelf zodat u een correcte verwerking heeft van de tegels en niet voor verrassingen komt te staan.

 

Bekijk alle producten van deze collectie

Producten bekijken

Inspirerende beelden

vorige
volgende