Castle stones terra stone

De Terra Stones zijn gebaseerd op een van de eerste gebakken stenen (Estrikken) en terecht ook de trots van Nederlands. Dit is een tegel die te zien is op schilderijen van grootmeesters zoals Rembrandt en Van Gogh, deze waren vroeger gemaakt van klei waardoor ze beperkt waren tot de kleuren rood en geel. Dankzij de innovatieve materialen en productiemethode kan Castle Stones deze stenen met dezelfde uitstraling in eigentijdse kleuren produceren. De Terra Stones zijn beschikbaar in de formaten 20 x 20 cm.

Castle stones van MSI

Castle stones is een prachtproduct met unieke eigenschappen, ontworpen door Maurits Simonette. Deze tegels zijn handgemaakte replica’s van originele stenen uit historische Vlaamse en Franse landhuizen, kastelen en kerken. De 8 mm dunne tegels zijn door en door gekleurd door het gieten en persen van de grondstof en hebben een authentieke structuur die overeenkomt met de rustieke charme van toen. De Castle stones zijn geschikt voor alle ruimtes, ook vochtige ruimtes zoals badkamers enz. Ze zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming en zijn eenvoudig te reinigen en te onderhouden.

De Castle stones zijn leverbaar in veschillende modellen: Van den Bossche tegels verdeelt:

Alle materialen worden trouwens aangeleverd door Castle Stones zelf zodat u een correcte verwerking heeft van de tegels en niet voor verrassingen komt te staan.

Bekijk alle producten van deze collectie

Producten bekijken

Inspirerende beelden

vorige
volgende