Jungle

De mooiste, beste tegels in onze collectie krijgen het exclusieve label van Ceramica del Bosco. De collectie van Ceramica del Bosco bestaat uit prachtige keramische wand- en vloertegels, voor zowel binnen als buiten, die we van verschillende leveranciers over de hele wereld invoeren.

Een degelijke kwaliteit gekozen op basis van criteria die wij met meer dan 40 jaren ervaring in de keramische sector belangrijk vinden: hedendaags design, onderhoudsvriendelijkheid, tijdloze uitstraling en onberispelijke kwaliteit. Omdat er geen tussenhandel is en wij grote partijen inkopen, krijgt u bij ons absoluut de beste prijs voor uw tegels.

De collectie JUNGLE is hier een mooi voorbeeld van. De collectie bestaat uit houtlook tegels met natuurlijke kleurschakeringen en sterke schaduwvariaties. De mooie houttekening op de tegel transformeert uw ruimte en geven deze een ongekende realistische uitstraling.

JUNGLE definieert elke ruimte met een sterk karakter, en is ideaal voor omgevingen met een krachtig, diep en gedetailleerd ontwerp.

Bekijk alle producten van deze collectie

Producten bekijken

Inspirerende beelden

vorige
volgende