Zero.3 Urbanature

PANARIA Ceramica is de avant-garde van de keramische vloertegels. Sinds de jaren 30 heeft Ceramica PANARIA een stevige positie in de tegelwereld gecreëerd. 

Het uitgangspunt van PANARIA is dat een product u moet prikkelen. Vloertegels moeten aanvoelen als een geïntegreerd onderdeel van de omgeving waarin u elke dag leeft. PANARIA onwterpt producten die zich onderscheiden door hun kwaliteit, verfijning en originaliteit.

De exclusieve ZER0.3 is een echte revolutie in de keramische sector. Door het samenpersen van grote platen kunnen tegels tot 100 x 300 cm met een dikte van slechts 3 mm worden ontwikkeld. Panariagroup is vandaag pionier in de productie van grote dunne renovatietegels.

De URBANATURE collectie is een van de meest complete collecties in ons gamma. Met URBANATURE heeft u niet twee maar drie vliegen in een klap. Deze collectie bestaat uit zowel de ultradunne XXL tegelplaten als de 2cm dikke keramische variant voor terras. Ook de standaard keramische tegel voor interieur behoort tot deze prachtige collectie. Ontdek alle tegels in onze toonzaal of op onze website.

Bekijk alle producten van deze collectie

Producten bekijken

Inspirerende beelden

vorige
volgende