Bisazza

Het luxemerk BISAZZA is een van de meest gerespecteerde en toonaangevende producenten in het ontwerpen van glasmozaïek en cementtegels voor binnen- en buitendecoraties. Geheel met de hand gemaakt. Nauwgezet vakmanschap voegt allure en persoonlijkheid toe aan de collectie. Een rijk palet aan kleuren en een weelderige rijkdom van de hedendaagse en klassieke grafische motieven die een gedurfde expressieve identiteit geven aan het assortiment. BISAZZA is de referentie voor glasmozaïek!

 

Bisazza glasmozaïek

De Egyptenaren kenden eeuwen geleden al een eenvoudige vorm van glasmozaïek. Vandaag sieren deze tegels de wanden van ons interieur.

Bisazza staat voor traditioneel en duurzaam vervaardigde glasmozaïeken, met een grote diversiteit aan kleurmixen. De hoogontwikkelde glasmozaïek van Bisazza is wereldberoemd en geeft
aan elke leefruimte een bijzondere uitstraling. Zowel de wandtegels als de vloertegels zijn van een superieure schoonheid, waar u heel lang plezier aan zult beleven.

Bij het plaatsen van de Bisazza glasmozaïek vloer- en wandtegels is belangrijk dat het juiste voegmiddel gebruikt wordt, zodat er absoluut geen vocht kan doordringen. Om de schitterende glasmozaïek van Bisazza mooi uit te laten komen, is er de Bisazza Fill. Een speciaal 2-componenten voegmiddel dat in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Wenst u meer info over Bisazza glasmozaïek of over de plaatsing ervan? Maak dan een afspraak met één van onze tegeladviseurs

 

Bisazza cementtegels

De Bisazza cementtegel past volledig in het plaatje van de creatieve interieurliefhebber. De tegel is authentiek, handgemaakt en origineel. Net als de eigenaar is deze cementtegel alles behalve grijs. Laat u verrassen door een waaier van kleuren en grafische motieven. Met liefde handgemaakt. Bovendien is elke tegel uniek. Cement, zand en water worden gemengd en in mallen gegoten tot een mooie cementtegel. In tegenstelling tot keramische tegels, die uitgehard worden in de oven, zorgt het cement voor de uitharding. Nadien wordt elke tegel met een impregneermiddel behandeld.

Duurzaam en 100% natuurlijk. Met uitzondering van cement, zijn alle ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Wenst u meer info over Bisazza cementtegel of over de plaatsing ervan? Maak dan een afspraak met één van onze tegeladviseurs

Bezoek ook de Bisazza App

 

BISAZZA bij Van den Bossche tegels

Bij Van den Bossche tegels kan u de tegels van het merk BISAZZA bekijken en bestellen in onze ruime toonzaal.

U vindt bij ons de kwaliteit waar u op staat, maar u betaalt er geen cent te veel voor.

Wij kiezen steeds voor betrouwbare leveranciers die producten brengen die hun degelijkheid al bewezen hebben. Tevens kopen wij alle tegels verstandig in. Zonder tussenpersoon importeren wij onze tegels rechtstreeks vanuit o.a. Italië, Spanje en China. Daarom kunnen wij u de tegels aanbieden voor een correcte prijs.

Bekijk alle producten van dit merk

Producten bekijken

Bekijk de producten van dit merk in de webshop

Bekijken in de webshop

Inspirerende beelden

vorige
volgende