Marca Corona

MARCA CORONA produceert hoogwaardige keramische vloer- en wandtegels sinds 1741. Al meer dan een eeuw, volgt MARCA CORONA de ontwikkelingsgeschiedenis van de keramische industrie. Collecties worden steeds gecreëerd met behulp van geavanceerde technieken en esthetische inspiraties, met het doel de nieuwste trends te lanceren in keramische ontwerpen.

De keramische tegels van MARCA CORONA zijn zowel geschikt voor privégebruik als winkels, hotels, alsook architecten en ontwerpers die op zoek zijn naar exclusiviteit voor hun gebouwen. MARCA CORONA kleedt uw leefruimtes aan met een verbazingwekkend gevoel voor techniek, stijl en luxe.

Prachtige creaties vloertegels, wandtegels en mozaïeken en decors in de nieuwste trends en topics in een breed scala van formaten.

 

MARCA CORONA bij Van den Bossche tegels

Kom en ontdek alle tegels van MARCA CORONA in de toonzaal van Van den Bossche tegels.

U vindt bij ons de kwaliteit waar u op staat, maar u betaalt er geen cent te veel voor.

Wij kiezen steeds voor betrouwbare leveranciers die producten brengen die hun degelijkheid al bewezen hebben. Tevens kopen wij alle tegels verstandig in. Zonder tussenpersoon importeren wij onze tegels rechtstreeks vanuit o.a. Italië, Spanje en China. Daarom kunnen wij u de tegels aanbieden voor een correcte prijs.

Bekijk alle producten van dit merk

Producten bekijken

Inspirerende beelden