Marmox

MARMOX bouwplaten

Bij het bouwen of renoveren van uw huis geeft de toepassing van tegels, marmer of mozaïek een eigen signatuur. Veel aandacht wordt besteed aan een zorgvuldige keuze van kleuren, afmetingen, en de installatie zelf. Al deze inspanningen zouden tevergeefs kunnen zijn wanneer spanning van buitenaf (zoals temperatuurwisselingen, vocht of mechanische stress) zou leiden tot het loslaten van de lijm en beschadigen van de onderconstructie.

In feite: “is de ondergrond bepalend voor het eindresultaat” MARMOX Board ULTRA biedt een alles-in-één oplossing voor het realiseren van een stabiele, waterdichte en isolerende ondergrond. De bouwplaten zijn licht in gewicht, gemakkelijk te snijden, en kan worden toegepast op vloeren, wanden en plafonds als een kant-en-klaar oppervlak voor tegel- of pleisterwerk. De MARMOX bouwplaat geeft u de zekerheid dat uw afwerking duurzaam, beschermd en stabiel zal zijn.

Duurzaamheid

MARMOX voert een zero afval beleid, waarbij alle afval van MARMOX Board ULTRA productie wordt gerecycleerd in andere producten. MARMOX Board bevat geen VOC en stoot geen gevaarlijke stoffen uit.

Bekijk alle producten van dit merk

Producten bekijken