Panariagroup

PANARIA Ceramica is de avant-garde van de keramische vloertegels. In de 30 jaar dat Ceramica PANARIA operationeel is, heeft het bedrijf een stevige positie gecreëerd.  

Het uitgangspunt van PANARIA is dat een product u moet prikkelen. Vloertegels moeten aanvoelen als een geïntegreerd onderdeel van de omgeving waarin u elke dag leeft. PANARIA creëert producten die zich onderscheiden door hun kwaliteit, verfijning en originaliteit.

Het exclusieve project "gelamineerde keramische tegels" ZER0. 3, gelanceerd in September 2009, is een echte revolutie in de keramische sector. Door het samenpersen van grootformaten kunnen tegels tot 100 x 300 cm met een dikte van slechts 3 mm worden ontwikkeld, die uniek zijn op de markt. Panariagroup is vandaag het enige bedrijf ter wereld met de volledige knowhow voor de productie van grote dunne renovatietegels.

Bovendien, is PANARIA in September 2010 de prestigieuze samenwerking aangegaan met Microban, 's werelds meest toonaangevende bedrijf voor antibacteriële technologie, hetgeen er toe bijgedragen heeft om de keramische productie te opwaarderen. Dankzij de geïntegreerde technologie op basis van zilver, kan 99% van de bacteriën op het oppervlak van de tegels worden geëlimineerd door een desinfecterende werking. Dit blijft ook in de loop van de tijd een constante, is dag en nacht efficiënt en zal niet worden gewijzigd door gebruik, klimatologische omstandigheden of herhaalde reiniging.

PANARIA bij Van den Bossche tegels

Vloer- en wandtegels voor het huis van uw dromen van PANARIA vindt u in onze toonzaal.

U vindt bij ons de kwaliteit waar u op staat, maar u betaalt er geen cent te veel voor.

Wij kiezen steeds voor betrouwbare leveranciers die producten brengen die hun degelijkheid al bewezen hebben. Tevens kopen wij alle tegels verstandig in. Zonder tussenpersoon importeren wij onze tegels rechtstreeks vanuit o.a. Italië, Spanje en China. Daarom kunnen wij u de tegels aanbieden voor een correcte prijs.

 

Bekijk alle producten van dit merk

Producten bekijken