Piemme

Een mix van topkwaliteit, passie en creativiteit. PIEMME is de onbetwiste leider van de echte "Made in Italy" tegel. Vandaag viert PIEMME reeds 52 jaar activiteit op de tegelmarkt en zijn ze heel sterk geprojecteerd naar de toekomst, terwijl ze toch hun stempel op het verleden en de tradities blijven behouden.

In 1977 werd door PIEMME een overeenkomst gesloten met de beroemde ontwerper Valentino. Door alle creatieve talenten van de ontwerper, werd PIEMME in korte tijd één van de vooraanstaande fabrieken, vooral bij de dames. Tegenwoordig, meer dan ooit, zijn de lijnen van de Valentino - PIEMME collecties vertegenwoordigd in het top segment en worden deze woondecoraties over de hele wereld zeer op prijs gesteld.

De 'Made in Italy' is voor PIEMME niet alleen een handelsmerk, maar een embleem met alle waarden van een topproduct, bedacht ontworpen en uitsluitend gemaakt in Italië. 

 

PIEMME bij Van den Bossche tegels

Bij Van den Bossche tegels kan u de tegels van het merk PIEMME bekijken en bestellen in onze ruime toonzaal.

U vindt bij ons de kwaliteit waar u op staat, maar u betaalt er geen cent te veel voor.

Wij kiezen steeds voor betrouwbare leveranciers die producten brengen die hun degelijkheid al bewezen hebben. Tevens kopen wij alle tegels verstandig in. Zonder tussenpersoon importeren wij onze tegels rechtstreeks vanuit o.a. Italië, Spanje en China. Daarom kunnen wij u de tegels aanbieden voor een correcte prijs.

Bekijk alle producten van dit merk

Producten bekijken

Inspirerende beelden