Over ons

Professionaliteit
met een sterk familiaal karakter

Martin Van den Bossche begon 50 jaar geleden met de zaak, die ondertussen al duizenden tevreden klanten aan de mooiste vloeren en wanden heeft geholpen. Als 12-jarige jongen hielp Niki zijn vader met het samenstellen van collecties. Na zijn studiejaren leidde de passie voor het vak hem terug tot de basis. Vandaag focust hij samen met zijn team op het aanbieden van kwaliteitstegels en het beste advies.

Van den Bossche tegels is een familiebedrijf, en dat voelt u. Klantenservice staat hoog in het vaandel geschreven. Niki en zijn team gaan er prat op zich persoonlijk in te zetten voor elke klant en ervoor te zorgen dat iedereen voor de volle honderd procent tevreden is. 

Ze volgen nauwgezet de trends in de binnenhuisinrichting en de architectuur en brengen een aanbod waarin iedereen zijn gading vindt, van klassiek tot ultramodern. Kom langs en wandel door de inspirerende toonzaal.

Bezoek onze toonzaal

"Er staat een mens achter elke klant. Persoonlijke aanpak en advies op maat is voor ons heel belangrijk."

Niki Van den Bossche

  • Niki Van den Bossche en Martin Van den Bossche
  • Niki Van den Bossche
  • Martin Van den Bossche

Kwaliteitstegels 
en het beste advies

Bij Van den Bossche tegels vindt u sobere budgettegels en weelderige luxe tegels en alles wat daartussen ligt. De kwaliteit gaat van gewoon goed tot uitstekend. De keuze ligt steeds bij betrouwbare leveranciers die producten brengen die hun degelijkheid al bewezen hebben. Vooral Italië en Spanje zijn koplopers.

Als echte gastvrouwen en -heren verwelkomen de tegeladviseurs u in de toonzaal en buitentoonpark. Klaar om te inspireren, te adviseren en te begeleiden bij elke stap van het proces.

Maak een afspraak
toonzaal

Passie voor tegels

De passie voor tegels werkt aanstekelijk en delen ze bij Van den Bossche tegels al meer dan 50 jaar met veel plezier. De liefde voor het materiaal en de ambacht voelt u in de unieke toonzaal. De tegeladviseurs zijn tegelkenners met oog voor detail en een ton aan expertise in hun vakgebied.

Maak kennis met het team
VDB team

Sinds 1977

‘Ex-topwielrenner wordt tegelhandelaar'. Het zou de titel kunnen zijn van een biografie over Martin Van den Bossche, de man die in 1977 het gelijknamige tegelbedrijf in Bornem oprichtte.

Ons verhaal
toonzaal 1977

Het verhaal van de koers

Van 1963 tot 1974 was Martin van den Bossche, deels ten dienste van Eddy Merckx, professioneel renner in ploegen zoals Faema en Molteni. 

Prestaties als nationaal kampioen bij de nieuwelingen 1959, 3e in eindklassement en 1e in het bergklassement Giro d'Italia 1970, 4e in eindklassement Tour de France 1970 mag Martin op zijn palmares schrijven.  

Het laatste jaar van zijn professionele wielercarrière koerste Martin Van den Bossche voor het Italiaanse Jollj Ceramica. Een tegelfabriek waar hij na zijn koersperiode fabrieksagent voor werd. Kort nadien startte hij samen met zijn echtgenote Antonia het tegelbedrijf Martin Van den Bossche in Bornem.

Het verhaal van de koers
Martin Van den Bossche