Ons team

Sophie

Van kleins af aan ben ik gefascineerd door materialen, vormgeving en interieur. Deze passie wil ik graag met u delen.

Naast de creativiteit bezit ik ook een goede technische kennis over alles wat met tegels plaatsen te maken heeft. In bijberoep ontwerp ik haardwanden uitgewerkt in natuursteen en luxueuze interieurs. Deze ervaring laat me toe onze klanten de beste begeleiding, advies en tips te geven in de zoektocht naar een nieuwe vloer of wand.

De houtlook is volledig mijn stijl. Ik hou van het praktische, en met de keramische parket tegel is het gemakkelijk onderhoud een garantie.

Sophie Van den Bossche tegels

Laura

U hebt de perfecte tegel gevonden? Ik zorg ervoor dat uw tegels op de juiste dag, tijd en plaats aankomen.

Als spring-in-het-veld, logistiek en administratief bediende voel ik me bij Van den Bossche tegels echt thuis. Hier heb ik de ruimte om mij te ontplooien. Met ons motto "alles kan beter" school ik me dan ook op regelmatige basis bij om onze klanten nog een betere service te bieden.

Vindt u mij niet terug in de toonzaal? Dan ben ik waarschijnlijk iets lekkers aan het klaarmaken. U kan mij altijd een plezier doen met een avondje kokkerellen. Tegels moeten voor mij dus tegen een stootje kunnen. Een sterke keramische tegel die zelfs een gemorst aperitiefje of sausje kan verdragen.

Laura tegeladviseur

Rudi

In het magazijn voel ik me op en top. Daar ben ik verantwoordelijk voor het vlotte verloop van de inkomende en uitgaande producten. Als technisch adviseur kan ik onze klanten, waaronder ook een groot deel professionals, bijstaan met het beste advies. 

Bij Van den Bossche hebben we niet alleen mooie tegels, maar ook een uitgebreid assortiment bijhorende producten zoals kleefcement, voegcement, siliconen, goten en meer. Alles voor de doe-het-zelver of professional.

Als ik een favoriete tegel mocht kiezen? Dan kies ik resoluut voor een Betonlook tegel.

Rudi technisch adviseur Van den Bossche tegels

Sofie

Bij Van den Bossche tegels zorg ik voornamelijk voor het administratieve gedeelte en het begeleiden van onze klanten.

Bent u op zoek naar een mooie vloer, naar inspiratie, naar ideeën? Bezoek onze ruime toonzaal. Doe gerust alsof u thuis bent. Snuif de sfeer op in ons buitentoonpark. Pak alle tegels eens goed vast, dat mag! En vraag raad over technische details en praktische tips, ik geef graag advies waar nodig.

Als u mij vraagt wat mijn favoriete tegel is? Zonder twijfel de cementtegels. Combineer deze tegel met een modern interieur en u hebt een heuse blikvanger in huis.

Sofie tegeladviseur Van den Bossche tegels

Emilie

“Goeiemorgen met Emilie” Als u belt naar Van den Bossche tegels hebt u mij waarschijnlijk als eerste aan de lijn. Sinds kort maak ik deel uit van het Van den 
Bossche-team. Aan elke nieuwe collega wordt dé belangrijkste vraag gesteld: wat is jouw favoriete tegel? Ik hou van veel kleur dus ga ik resoluut voor Hollandse witjes.

Emilie Van den Bossche tegels

Richmond

Elke tegel die geleverd wordt, heb ik in mijn handen genomen. Dagelijks laad ik met plezier bestellingen in en uit. Een arbeidsintensieve job. Maar daar hou ik van. Toch ga ik vaak na de uurtjes nog trainen. Naast mijn favoriete sport staat vooral mijn gezin op de eerste plaats.

Regelmatig ruim ik ons magazijn op om plaats te maken voor nieuwe collecties. Als u op zoek bent naar een kwaliteitsvolle tegel aan scherpe prijzen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kom geregeld eens langs om ons afwisselend aanbod te bekijken. Ook op onze website worden wekelijks loten aangevuld. Zo vindt u gegarandeerd de perfecte tegel voor al uw projecten.

Heeft u al gehoord van renovatietegels? Deze tegels van 3,5 mm dun kan u gewoon over de bestaande tegels plaatsen zonder dat er afbraakwerken nodig zijn. Handig toch? Om die reden is de renovatietegel mijn favoriete tegel.

Richmond magazijnmedewerker van den Bossche tegels

Dave

Bij Van den Bossche tegels staan we niet stil. In 2019 openden we de nieuwe materiaalshop. Om de toenemende activiteiten in het magazijn te ondersteunen werd ik in het team opgenomen.

Naast een passie voor tegels heb ik ook een passie voor de natuur. Na de werkuren ga ik graag wandelen in het bos en fietsen langs het water.

Omdat ik graag de natuur in huis breng is mijn favoriete tegel de Castle Stones. Deze tegels brengen rust en gezelligheid in huis.

Dave Van den Bossche tegels

Hong

Toen Niki de dagelijkse leiding van het bedrijf kreeg, is hij vooral beginnen investeren in professionalisering. 

Bij Van den Bossche tegels komt dus veel meer kijken dan enkel het aanbod van verschillende soorten tegels. De website en bijhorende platformen moeten ook onderhouden worden. Daarom werd deze functie in het leven geroepen. Als vormgeefster verzorg ik het online en offline gebeuren.

Mij werd ook de favoriete tegel gevraagd. Ik kies voor Basalt. Deels omdat ik de donkere kleur van dit gesteente heel erg mooi vind. Anderzijds omdat Basalt wel tegen een stootje kan aangezien de steen gevormd wordt door gestolde lava.

Hong marketing Van den Bossche tegels

Niki

Ik leerde als tiener reeds de kneepjes van het vak. Nu ik het familiebedrijf overgenomen heb blijf ik net als mijn vader me inzetten op kwaliteit, ruim aanbod en service. 

U vindt mij regelmatig samen met de andere collega's in de toonzaal. U kan er de nieuwste trends volgen die ik voor u meebreng van de internationale tegelbeurzen zoals de Cersaie-beurs in Bologna (Italië).

Van den Bossche tegels is begonnen als een eenmanszaak. Ons team is ondertussen gegroeid naar een 10-tal gedreven en enthousiaste medewerkers. Een mix van jong en oud. Ons team verwelkomt u graag in onze ruime toonzaal en buitentoonpark. Wij beantwoorden met plezier al uw vragen en geven advies waar nodig.

Als u mij vraagt welke tegel mijn favoriet is? De nieuwste revolutie is de keramische terrastegel van 2cm dik. Deze vorstvrije tegel is sterk, slijtvast, onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk te plaatsen, ook op tegeldragers.

Niki Van den Bossche