Toonzaal

Welkom in onze toonzaal

De zoektocht naar de ideale vloer- of wandtegel kan heel wat tijd in beslag nemen. Om u de toonzaal rustig te laten ontdekken werken wij graag op afspraak, op een tijdstip dat u het best past. U ontvangt persoonlijk advies op maat en hoeft niet te wachten. 

Wenst u enkel inspiratie op te doen in onze toonzaal? Kom gerust langs zonder afspraak.

Wenst u advies van een tegeladviseur, een offerte aan te vragen of een bestelling te plaatsen? Maak een afspraak via onderstaande knop.

(Om iedereen een aangenaam toonzaalbezoek te garanderen zijn honden niet toegelaten)

Maak een afspraak
toonzaal_01
toonzaal_02
toonzaal_03
toonzaal_04
toonzaal_05
toonzaal_06
toonzaal_07
toonzaal_08
toonzaal_09
toonzaal_10

De mooiste tegels

Smaken verschillen. Gelukkig maar. Daarom kiest u bij ons uit een groot assortiment vloer- en wandtegels. Voor elk ontwerp en elk budget hebben we meer dan één idee. De mogelijkheden zijn eindeloos. Neem dus rustig uw tijd om te kiezen.

van de beste kwaliteit

We bestellen onze producten rechtstreeks bij de fabrikant. Dat doen we al jaren in Italië, Spanje en Portugal. Maar onze tegels komen evengoed van eigen bodem. Vlakbij of ver, we kiezen altijd voor betrouwbare leveranciers en de beste kwaliteit.

met persoonlijke begeleiding

Wij zijn een familiebedrijf en dat voelt u. Klantenservice staat hoog in het vaandel geschreven. Samen met ons team gaan we er prat op ons persoonlijk in te zetten voor elke klant en ervoor te zorgen dat iedereen voor de volle honderd procent tevreden is.

én professioneel advies

Op elke vraag hebben we een antwoord. Of toch als het over tegels gaat. Geen idee hoe dik uw garagetegels horen te zijn? Wilt u weten welke soorten vorstvrij zijn? Of waarin uw twee favoriete tegels verschillen? Wij helpen u met plezier – zoals we al bijna 50 jaar doen. En ook nadat u uw keuze hebt gemaakt, delen we graag onze kennis en ervaring.

Welkom in ons buitentoonpark

Fijn dat u de juiste tegel voor uw terras, tuin, oprit of zwembad bij ons komt kiezen. U hebt een waaier van mogelijkheden in uw handen. Dat kan overweldigend zijn. Daarom zijn wij er graag voor u. Om uw vragen te beantwoorden, uw klankbord te zijn en u ideeën te geven. Zodat u straks 100% van uw terrastegels kan genieten.

Ons buitentoonpark is er eentje om u tegen te zeggen. Ontdek een uniek aanbod 2cm dikke keramische tegels voor buiten en natuursteen over een oppervlak van 500m2. Ook zwembadboorden, standaardstukken en natuursteen maatwerk behoren tot een van de troeven.

Maak een afspraak
buitentoonpark_01
buitentoonpark_02
buitentoonpark_03

Tevreden klanten

Waar vindt u ons?

Van den Bossche tegels is gemakkelijk bereikbaar via de E17 of de A12. U vindt onze toonzaal op een boogscheut van de N16, tussen Willebroek en Sint-Niklaas.

  • Sint-Niklaas, Willebroek en Beveren op 10 minuten
  • Mechelen en Lokeren op 20 minuten
  • Dendermonde, Antwerpen en Brussel op 20 minuten
  • Gent op 30 minuten
  • Leuven en Hulst (NL) op 40 minuten

Ons adres:
Klein-Mechelen 22
2880 BORNEM

GPS coördinaten: N 51°5'18.087'' E 4°16'10.086''

Van Den Bossche Martin BV

Klein-Mechelen 22 2880 Bornem
Klein-Mechelen
22
2880
Bornem
GPS coordinates

Onze openingsuren

Bezoek onze toonzaal tijdens de openingsuren.

Onze openingsuren